Christen-Unie

Bezoek ChristenUnie Gert-Jan Segers

Vanmiddag hebben Gert-Jan Segers , Carola Schouten en Dirjanne van Drongelen van de ChristenUnie een Lunterse Pipeling geplant als kleine investering voor een duurzame en gezonde toekomst. Mooi dat we als zorgboerderij samen met de politiek kunnen werken aan een groene omgeving voor iedereen.

zorgboerderij-nestkastjes

We blijven open

De zorgboerderij mag open blijven tijdens deze lock down daar zijn we blij mee. En gelijk in het nieuwe jaar weer lekker aan het werk. zoekt u nog een leuk cadeautje voor uzelf of om iemand blij te maken. We verkopen deze  gezellige vogelvoederhuisjes voor €7,50 Ook zijn er nog mezenkastjes en pindakaas voederplankjes.

Maatschap-Eck-Stra

Uitbreiding maatschap zorgboerderij Eck-stra

Zorgboerderij Eck-stra is al een aantal jaar een begrip in Lunteren. Om te zorgen dat dit bedrijf nog jarenlang kan blijven bestaan is er vooruitgekeken naar de toekomst. Dit heeft ervoor gezorgd dat de maatschap zorgboerderij Eck-stra wordt uitgebreid met twee nieuwe maten.Zorgboerderij Eck-stra is een zorgboerderij waar verschillende doelgroepen komen. Zo is er ruimte voor (jong) volwassenen die ...

voorjaarsvakantie1

Voorjaarsvakantie

Het vakantieprogramma van de voorjaarsvakantie hebben we vandaag afgesloten. Het thema van deze week was: Zig Zag door de Zoo. Met elkaar hebben we een dierentuin gebouwd, een gezonde fruitslang gemaakt en fantasiebeesten geknutseld. Ook was er tijd voor sportieve activiteiten zoals zwemmen, schaatsen en bowlen.

nestkastjes

Nestkastjes maken

Onze deelnemers hebben voor elke eikenboom een nestkastje gemaakt. Er is vastgesteld dat koolmezen eikenprocessierupsen eten. Een extra reden om tuinen en de openbare ruimte optimaal in te richten voor vogels zoals de koolmees. Er zijn nog enkele nestkastjes te koop!!

rustblok

Stageplaats beschikbaar

Er is weer plaats voor een stagiaire medewerker maatschappelijk zorg niveau 3 of 4. Op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Heb je belangstelling en dan kun je contact met ons opnemen en kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.