header02

Open ochtend op 6 februari

Open morgen zorgboerderij Eck-stra en Eck-stra begeleiding.  Zorgboerderij Eck-stra biedt dagbesteding aan mensen uit verschillende doelgroepen. De zorgboerderij is geschikt voor mensen die door verschillende oorzaken buiten het arbeidsproces vallen, zoals mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking. Door de rust, de omgang met de dieren en bijvoorbeeld het werken in de tuin is zo ...

voorjaarsvakantie1

Voorjaarsvakantie

Het vakantieprogramma van de voorjaarsvakantie hebben we vandaag afgesloten. Het thema van deze week was: Zig Zag door de Zoo. Met elkaar hebben we een dierentuin gebouwd, een gezonde fruitslang gemaakt en fantasiebeesten geknutseld. Ook was er tijd voor sportieve activiteiten zoals zwemmen, schaatsen en bowlen.

nestkastjes

Nestkastjes maken

Onze deelnemers hebben voor elke eikenboom een nestkastje gemaakt. Er is vastgesteld dat koolmezen eikenprocessierupsen eten. Een extra reden om tuinen en de openbare ruimte optimaal in te richten voor vogels zoals de koolmees. Er zijn nog enkele nestkastjes te koop!!

rustblok

Stageplaats beschikbaar

Er is weer plaats voor een stagiaire medewerker maatschappelijk zorg niveau 3 of 4. Op woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Heb je belangstelling en dan kun je contact met ons opnemen en kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.